Descarregables per a Sant Jordi

Bon dia a tothom!!!!

Avui tocaria una frase de l’home del bigoti, però família, demà és Sant Jordi!!!

Un dia bonic, de passejades romàntiques, rebre roses vermelles, comprar llibres, agafar-se de la mà, petonejar-se,… En fi, estimar!!! (i no és bonic això??? 😀 )

Com ja sabeu, l’any passat vam preparar unes postals per la diada (les podeu veure aquí), però al penjar-vos-les el mateix dia, va ser una mica tot a corre cuita, així que, aquest any hem pensat en postejar-les avui. També hem fet una altra modificació, les hem preparat per tal que us les envieu via whatsapp, facebook, twitter,… Com vosaltres volgueu, però alhora, si us les voleu descarregar per imprimir (recordeu que per guarda-les, heu de fer click amb el botó dret mentre el ratolí és a sobre la imatge) també ho pogueu fer.

Les frases de l’any passat eren:

“cap princesa sense rosa»

“cap cavaller sense llibre»

“cap cavaller sense llibre i cap princesa sense rosa»

Aquest any, hem tret la part il·lustrativa i us hem fet els següents dissenys!!! Que esperem que us agradin molt i molt, i que compartiu i feu arribar a la gent que més estimeu!!!

Aquesta és la versió per a les noies (totes som unes princeses! 😛 )

09 sant jordi-01

I aquesta altra, seria la versió per als nois (quins cavallers!!! 😀 )

09 sant jordi-02

Així que res més per avui, que espero que demà faci un bon dia per poder disfrutar d’aquesta nostra gran diada tant plena de romaticisme, i que rebeu moltes roses o molts llibres!!!

Una abraçada ben gran i petonets!!!

Deja un comentario